Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Liga za prvaka

Cibonini košarkaši upisali devetu pobjedu u nizu

Cibona - Zabok
Sanjin Strukić/PIXSELL
02.05.2015.
u 10:46

Trener Rimac imao je priliku protiv Zaboka dati veću minutažu mlađim igračima.

Nadigravši Zabok (96:62), košarkaši Cibone izborili su i devetu pobjedu u nizu pa su i dalje jedina nepobijeđena momčad u Ligi za prvaka.

Trener Rimac imao je priliku dati veću minutažu mlađim igračima. Kod pobjednika najviše su zabili Siriščević (19 koševa, 5 trica) i Gabrić (19), a potom slijede mladi centri Žižić (14) i Zubac (11 koševa, 10 skokova).

Danas u 9. kolu igraju Kvarner - Zagreb i Alkar - Zadar, a Cedevita, dopravak ABA lige, u prvenstvo se uključuje u nedjelju, protiv Šibenika.

>>Nada Cedevite trajala jedan napad, Crvena zvezda osvojila prvi naslov

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije