Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
A-1 Liga za prvaka

Ciboni pobjeda na Baldekinu, Cedevita bolja od Jollyja

Šibenik - Cibona
Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
1/3
05.04.2014.
u 23:14

Kod Cibone najraspoloženiji je bilo Siriščević sa 19 koševa, dok je Šarić dodao 18, a Rožić 16. Šibenik je predvodio Bašić sa 16 koševa.

U A-1 Ligi za prvaka odigrane su tri utakmice drugog kola, a Cibona je na Baldekinu u odličnoj atmosferi pobijedila Šibenik sa 81:67.

Iako pobjeda 'vukova' ni u jednom trenutku nije dolazila u pitanje, pjesma domaćih navijača čula se tijekom cijele utakmica.

Kod Cibone najraspoloženiji je bilo Siriščević sa 19 koševa, dok je Šarić dodao 18, a Rožić 16. Šibenik je predvodio Bašić sa 16 koševa.

Novo iznenađenje nije dopustila Cedevita. Nakon domaćeg poraza od Zadra, igrači Jasmina Repeše ovog su puta u Domu sportova bez većih problema pobijedili šibenski Jolly sa 84:62.

Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Cedevitu su do pobjede vodili Nolan Smith sa 21 košem, te Jusuf Nurkić, koji je ubacio 17. Kod gostiju se istaknuo Dino Cinac sa 18 koševa.

Zagreb je na krilima Aljoše Šarca (22 koša) i Tonija Brnasa (20 koševa) u Trnskom pobijedio Kvarner sa 86:65.

A-1 Liga za prvaka, 2.kolo:

Zagreb - Kvarner 86:65
Cedevita - Jolly 84:62
Šibenik - Cibona 67:81

>> Iznenađenje u prvom kolu: Zadar u gostima razbio Cedevitu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije