Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Potresi u velikanu, POZNAT NASLJEDNIK
Povratak na članak

Direktor Cibone dao ostavku: Klub se nalazi u pat poziciji, a na mene je vršen neprimjeren pritisak

Ne želeći da taj pritisak utječe na kolege iz Kluba, igrače, stručni stožer te na naše sadašnje i buduće partnere podnio sam ostavku želeći Klubu ostvarenje svih zacrtanih ciljeva i puno sportskih uspjeha

Komentari 6

CH
che9
15:54 12.10.2021.

sada će moći legalno raditi za Miška i Miške...heheheh

VL
Avatar Dokman
Dokman
13:18 11.10.2021.

Lubeničari i ovdje ruju..

VL
ME
medvedgrad
13:08 11.10.2021.

Taman Cibosi proigrali kad opet trzavice.

VL
SS
sokac sa drave
18:39 11.10.2021.

Pocetak kraja cibone mogla se nazirati vec dosta dugo.Dolazili su i odlazili raznorazni mutikase cudnih imena i prezimena.Mnogi su znali da se zele okoristiti ali su sutjeli bilo od straha ili pomanjkanja jajca.Sve to vrijeme je bio jedan jedini koji je cibonu volio.To je velicasni gospodin Mirko Novosel koji je bio usamljen.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.