Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NLB LIGA Cibona u Draženovom domu razbila Bosnu 91:70

Cibona uvjerljiva protiv Bosne

16.12.2008.
u 11:29

Tek nakon 11 kola Cibona se domogla društva u kojem želi biti krajem ligaškog dijela NLB lige. Nakon rutinske pobjede nad Bosnom (91:70), Cibona je četvrta, a na završni turnir će četvorica najboljih.

- Posao nam je bio olakšan neigranjem ozlijeđenih nositelja igra Bosne, krilnog-centra Ivanovića i šutera Ikonića. Drago mi je da ta činjenica nije utjecala na moje igrače i da su u svakom trenutku susreta u pristupu bili ozbiljni. Jer, da ovakvu utakmicu izgubimo kod kuće to bismo teško nadoknadili - ustvrdio je Velimir Perasović.

Cibonin strateg bio je u prilici pružiti priliku i onima koji se ove sezone nisu naigrali - iskusnom braniču Branimiru Longinu i mlađahnom krilu Tomislavu Zubčiću. Longin je odgovorio s 13 koševa, po tri skoka i asistencije.

- Teško je biti strpljiv za vrijeme svih tih neodigranih utakmica. Drago mi je da sam napokon bio dio tima, i da sam pripomogao. Bilo je koševa, asistencija, a najviše me raduje igra u obrani. Pokušavam tako “kupiti “ trenera za naredne utakmice. Moram davati sve od sebe da mi počne vjerovati, da nestane to nepovjerenje.

Vukove su predvodili Marin Rozić i Davor Kus s po 18 koševa, dok je Rozić dodao 4 skoka i 3 asistencije pa je proglašen najkorisnijim igračem susreta.

NLB liga, 11. kolo:
Cibona – Bosna 91-70

Redoslijed: 1. Partizan 10/1, 2. Hemofarm 9/2, 3. Crvena Zvezda 9/2, 4. Cibona 8/3, 5. Budućnost 8/3, 6. Zadar 7/4...

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije