Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ABA LIGA

Cibona u Beograd u tri kombija

Cibona - Zadar
Foto: Luka Stanzl/Pixsell
1/4
10.11.2018.
u 11:23

Beograđani vukove dočekuju s novim trenerom, nesuđenim hrvatskim izbornikom Andreom Trinchierijem, koji je preporodio učmalu momčad.

Nakon tri uzastopne pobjede, košarkaše Cibone danas u ABA ligi čeka teško gostovanje, zapravo klasik u beogradskom Pioniru protiv velikog rivala Partizana (19 sati).

A Beograđani vukove dočekuju s novim trenerom, nesuđenim hrvatskim izbornikom Andreom Trinchierijem, koji je preporodio učmalu momčad.

Inače, cibosi su u Beograd otišli s tri kombija kako bi se istu večer što brže vratili kući jer već u nedjelju u 18 sati igraju u Zaboku utakmicu domaćeg prvenstva jer Zabočani nisu pristali igrati u ponedjeljak ili neki drugi dan. 

>> Pogledajte i najavu novu 'Plave devetke'

Ključne riječi

Komentara 1

DH
dalibor.hren
12:06 10.11.2018.

Nakon umišljenih Zadrana koji su izgubili nakon +24, sad je i Ciboni frka protiv Zaboka?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije