Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ABA liga

Cibona slavila protiv Zadra i došla do sedme pobjede

Cibona - Strasbourg
Igor Kralj/PIXSELL
28.11.2016.
u 07:00

"Vukove" su do pobjede predvodili Michael Reynolds sa 21 košem, Željko Šakić sa 20 koševa, Emir Sulejmanović sa 16 koševa i 11 skokova, te Nebojša Joksimović sa 12 koševa

U susretu 11. kola regionalne košarkaške ABA lige Cibona je u KC Dražen Petrović pobijedila Zadar 82-73 ostvarivši sedmu pobjedu, dok je Zadar upisao sedmi poraz.

Cibona je tijekom susreta imala i 25 koševa prednosti, no Zadar je četiri minute prije kraja smanjio na šest koševa zaostatka (67-61). Međutim, Cibona je odmah uzvratila i pobjegla na plus 11 (77-65), te potom mirno održala prednost do kraja. 

"Vukove" su do pobjede predvodili Michael Reynolds sa 21 košem, Željko Šakić sa 20 koševa, Emir Sulejmanović sa 16 koševa i 11 skokova, te Nebojša Joksimović sa 12 koševa. Kod Zadra najefikasniji su bili Ivan Ramljak sa 15 koševa i Lovro Mazalin sa 15 koševa i 9 skokova.

Cedevita je u subotu u Skoplju izgubila od najgore momčadi lige Karpoš SokoliI sa 81-89. Bila je to tek druga pobjeda za makedonsku ekipu, a Cedevita je ostala na četvrtom mjestu sa omjerom 7-4.

Na ljestvici vodi Crvena zvezda sa 10 pobjeda, Budućnost ima skor 9-1, a Partizan 8-3. Cedevita i Cibona imaju po sedam pobjeda i četiri poraza, a Zadar je na skoru 4-7. Na začelju je Karpoš Sokoli s dvije pobjede i devet poraza.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije