Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HR KOŠARKA
Povratak na članak

Cibona se spasila, poznato je tko će biti trener i koja su nova pojačanja

Bivši europski i aktualni hrvatski prvak malo je konsolidirao redove te ulazi u novu sezonu.

Komentari 5

NA
Nale50
18:48 20.08.2022.

...Bože pomozi našoj Ciboni i nama koji Cibonu istinski volimo...

VL
Avatar links
links
13:15 20.08.2022.

produljenje agonije...

VL
LA
lajh1985
13:01 20.08.2022.

Koliko su ova 2 losa da se moralq vratit i nisu mogli naci neki drugi klub?

VL
ZO
zoranos
12:53 20.08.2022.

Spasila? Ako su okupili ekipu da li to znači da im je račun odblokiran? Zbog blokiranog računa Cibona je izgubila milijune jer su igrači mogli otiči besplatno - mladi talenti koji svi zajedno vrijede milijune, milijune koji su Ciboni potrebni za spas i koje je Cibona izgubila! Cibona je sada okupila ekipu i trenera i ništa više! Cibona će u ovoj sezone ispasti iz ABA lige, a možda i iz HR lige. I ono malo spoznora koje ima više neće biti tu i mi sada pričamo da je Cibona spašena??? Kakvu to viziju imaju u Ciboni sada? Nisu dopustili Aci da spasi Cibonu, a jedini je on to mogao svojim imenom i entuzijastvom. The end!

VL
Avatar Bill Carson
Bill Carson
13:43 20.08.2022.

Ovo je mučenje starca na aparatima... Jednostavno pustite da počine u miru.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.