Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Revoltiran

Cibona prodala Žižića, Aco 'poludio' i podnio ostavku: 'Ne može samo novac biti motiv'

Aco Petrović
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
1/5
26.12.2016.
u 14:11

- Ne slažem se s tim potezom, nemam namjeru preuzimati odgovornost za ovo. Ne može nam novac uvijek biti motiv, mora biti i rezultat - rekao je Aco

Iako je Aco Petrović bio protiv toga, Cibona je prodala Antu Žižića. Mladi košarkaš karijeru će nastaviti u turskoj Darušafaki, a Petrović nije skrivao svoje nezadovoljstvo. Upravo na njemu mislio je graditi budućnost kluba, ali bio je nadglasan i žižić odlazi iz Cibone.

Aco Petrović na tu je odluku reagirao tako da je podnio ostavku na sve funkcije u klubu.

- Ne slažem se s tim potezom, nemam namjeru preuzimati odgovornost za ovo. Ne može nam novac uvijek biti motiv, mora biti i rezultat - rekao je Aco, a prenose 24 sata.

>>Cavsi na pogon fantastičnog Irvinga nakon drame pobijedili Warriorse!

>>Nakon napete završnice Crvena zvezda u Zagrebu pobijedila Cedevitu

Komentara 6

Avatar cluesblues
cluesblues
15:07 26.12.2016.

bandic nastavlja unistavati cibonu...valjda njegovim rodjama pofalilo para....

PO
PowerPoint
18:08 26.12.2016.

Ovo je zapravo odlična stvar. Ako Aco ostane pri odluci da napusti Cibonu, neka onda ostane izbornik repke.

AL
alexije
18:35 26.12.2016.

Ovi ljudi iz Cibone ili su u velikom dugu pa prijeti zatvaranje kluba ili nisu normalni,prodati najboljeg igraca,a da su ga zadrzali jos jednu sezonu borili bi se za prvaka i dobili bi 3 puta vise,ovako samo krpljenje rupa sa dobro oronulog broda,koji se sprema za jos par plovidbi pa u rezaliste..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije