Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U Eurocupu

Katastrofa se nastavlja: Cibona pretrpjela i 28. poraz zaredom

Cibona
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
1/7
13.11.2013.
u 19:38

- Mi moramo nešto poduzeti da se ova situacija razriješi. Organizirat ću sastanak struke s ljudima iz vodstva kluba - rekao je Spahija.

Vukovi su pred 1400 svojih i 30-tak gostujućih navijača izgubili od Cantua (79:86) i nakon 5. kola imaju 0-5. Doduše, Cantu baš i nije bio primjeren rival za prekid negativne serije jer talijanski sastav je nepobijeđen (5-0).

- Takvi alibiji ne trebaju niti meni niti mojim igračima - bio je rezolutan Cibonin trener Spahija koji je zbog onih 14:30 u 10. minuti energično najavio:

- Tako se ne može igrati da mi suparniku dozvolimo da povede 15, 20 razlike. Mi moramo nešto poduzeti da se ova situacija razriješi. Organizirat ću sastanak struke s ljudima iz vodstva kluba.

Može li taj sastanak uroditi i odlaskom rezigniranog stratega?

- Ovo neodrživa situacija za klub i ja to ne smijem dozvoliti. Moram izaći pred predsjednika i kazati mu istinu, pa neka onda oni kažu meni.

A istina bi mogla biti da je nužno nekoga odstraniti. Primjerice Strawberryja koji igra očajno i koji je nezadovoljan svojom napadačkom ulogom. Bio je to i Blassingame, ali on je dobio proširene ovlasti, no ni to ne mijenja sudbinu momčadi jer prvi razigravač ne igra obranu. Baš kao niti Strawberry, inače najbolji defenzivac sastava.

Cibona se trgnula kada je na parket ušao osporavani "junoša" Martin Junaković (11 koševa, 4 asistencije), koji ipak radi pritisak na loptu, a domaćin je izgledao najbolje kada su njemu bili pridruženi još i Janning (18 koševa), Kus (9), Šarić (8) i Planinić (10). Žižić je zabio 16, no i on se loše branio od igre dva na dva, baš kao i cijela momčad.

Poredak skupine: Cantu 5-0, Ostende 4-1, Le Mans 3-2, Nymburk 2-3, Artland 1-4, Cibona 0-5.

U prvoj utakmici 5. kola Eurolige madridski Real (Draper 5 koševa) poigravao se s Efesom (Barać 10, Planinić 2 koša) i pobijedio sa 103:57.

Ključne riječi

Komentara 1

MA
Majur
20:37 13.11.2013.

Hvala "dragi" Bozo Milicevicu sto si unistio Cibonu.......ovo sve je tvoja ostavstina...strasno.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije