Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EUROLIGA Vukovi na teškom gostovanju kod Olympiacosa

Cibona lovi pobjedu za potvrdu ulaska među Top 16

17.12.2008.
u 10:04

Prva meč-lopta za ulazak među 16 najboljih. Iako će biti jako teško, jer u Pireju ove sezone nitko nije pobijedio. No, košarkaši Cibone više neće klečati ni pred kime, pa ni pred Olympiacosom, jednom od najskupljih europskih momčadi.

“Znamo da imamo priliku ne samo izboriti drugi krug nego i dohvatiti visoku poziciju u skupini, a to bi bilo vrlo važno jer bismo tako kasnije izbjegli najjače momčadi”, napisao je Kus u svom blogu na internetskoj stranici Eurolige.

Ali ako vukovi u osmom kolu i posrnu u susretu protiv Olympiacosa, Cibonu bi među 16 gurnuo poraz Avellina u Malagi u četvrtak.

- Ne želim da drugi za nas rade, i zato u Grčkoj želimo pobijediti - rekao je trener Velimir Perasović.

- Izborimo li ovaj tjedan drugi krug, nećemo se u preostale dvije utakmice u skupini opustiti. Željni smo pobjeda, to je naš stav. U Zagrebu danas svi govore o košarci i zato u Draženov dom navijačima želimo ponovo dovesti najbolje momčadi - rekao je Kus.

Trener Olympiacosa Panajotis Janakis neće u srijedu (20.45 sati) moći računati na ozlijeđenog Vasilopoulosa.

- To nam je veliki problem jer Vasilopoulos je naš najbolji obrambeni igrač. Cibonu moramo pobijediti jer želimo biti prvi u skupini - istaknuo je Janakis.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije