Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKA KRIZA
Povratak na članak

Dvostruki prvak Europe bori se za opstanak: 'Omela nas je afera Agrokor'

Od prethodnih sedam sezona samo je jedna bila svijetla, a to je 2013./2014. kada su vukovi predvođeni Darijem Šarićem senzacionalno osvojili ABA ligu.

Komentari 6

SV
svesuper86
16:22 11.02.2018.

Uz vas smo , samo naprijed

VL
Avatar links
links
06:52 13.02.2018.

omelo vas je neznanje, lopovluk, nekompetencija.... i još puno toga

VL
SV
svitilnik
21:29 12.02.2018.

Gospodine Brajdiću, pišete o Ciboni a na naslovnoj fotografiji stavljate reklamu jedne tvrtke koja ima samo sjedište u Hrvatskoj. Nažalost, razni likovi se prodaju za novac ali vjerujte doći će sve na svoje i svatko bude plaćal za svoje grijehe

VL
SV
svitilnik
21:06 12.02.2018.

Gospodine Brajdiću, u ovom napisu, jednom ste spomenuli regionalnu ligu, četiri puta ABA ligu, nijednom Hrvatsku ligu, kao da Cibona nije hrvatski klub. Što reći o vama i vašim sponzorima, da ima ih više, to je nova spoznaja. I dalje ste pod nadzorom

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.