Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POSRNULI VELIKAN
Povratak na članak

Treba li Cibonu pustiti da propadne i krene ispočetka ili je treba spasiti pod svaku cijenu?

Teška 2013. godina za najtrofejniji košarkaški klub u Hrvata sugerirala je maglovitu bližu budućnost, ali mladi i neopterećeni trener Slaven Rimac, konstantni spasitelj i "otac" trofejne Cibone Mirko Novosel i Dario Šarić pružili su navijačima nadu

Komentari 10

KU
kublajkhan
11:55 16.03.2015.

nije potrebno ni postavljati ovakva pitanja! europske velikane poput cibone, mladosti i kk splita treba spasiti, pod svaku cijenu. i treba se postaviti pitanje kome to ne odgovaraju jaki zagrebački klubovi!

VL
MI
mismis
10:59 16.03.2015.

Normalno da se treba spasiti i Cibonu i Mladost! Pa kakva su to uopce pitanja? i da, treba se RK Zagreb omoguciti normalna sredstva o atletici ne treba trositi rijeci. ne igra se samo nogomet u Zagrebu. a necu ni trositi rijeci na dostignuca u nabrojenim sportovima. ko zna kakva bi jos bila da postoji stabilno okruzenje

VL
ZG
zgbuco
12:03 16.03.2015.

Stečaj pravne osobe ne znači totalnu propast. Ako mogu firme ići u stečaj ili predstečajnu nagodbu, zašto ne i sportski klubovi, a svi oni koji su njim upravljali i doveli ih u ovakva stanja, kazneno ih gonit i to po kratkom postupku i uz oduzimanje njihove osobne imovine radi podmirenja dugovanja.

VL
Avatar links
links
16:27 16.03.2015.

dakle, treba je spasiti i pozvati na odgovornost one koji su dogovarali i dijelili sulude ugovore od po 400000-500000 tisuća eura čak i igračima koji nisu toliko vrijedili niti bi to mogli dobiti nigdje, Prkačin na kraju karijere,ameri,Rozići, Vrbanci,Markote svi su oni imali bolesne ugvore, zašto i sa kim su dilali neka kažu pa da onda opet mi sa svojim novcem vidimo ima li to smisla spašavati ili ne???

VL
Avatar djuka7
djuka7
13:12 16.03.2015.

Ne treba spasiti na način da vječno se zadužuju a narod plaća. neke krenu zadnje lige i neka se ne zadužuju. kretali su i veći od nule, recimo juventus. pa što nebi jedna Cibona

VL
GR
gruzija
16:10 16.03.2015.

Drzava i gradovi trebaju financirati iskljucivo amaterski spoer a profesionalni klubovi neka se financiraju od prodaje ulaznica reklama ,suvenira sponzora i svega onoga od cega se financiraju profesionalni klubovi, ni jedna Svicarska ili Danska ne financira svoje profesionalne klubove ii ako Cibona nemoze opstati na trzistu neka zauvjek zatvori vrata. Stvarno je dosta da mi iz svojih novcanika dajemo nekim kvazi nasim sportasima

VL
ZA
zambezi
11:31 16.03.2015.

Valjda je bitnije spasit Imunoloski zavod i razne tvornice. Pa ce onda bit i za klubove.

VL
Avatar Pinokio
Pinokio
13:38 16.03.2015.

Cibona je bila dobar tim u Jugoslaviji. Sta se to dogadja?

VL
HE
herkules
11:10 16.03.2015.

Lopovčine koje kradu državu kao i gospodin Bandić. Spasiti? Sramota je što nose ime Cibona. Pustiti ih da propadnu istjerali trulež van iz kluba i strpljivo čekati povratak iz nižih liga. Svake godine se sanira dug i opet svake godine dug je opet 30,40,50 milijuna kuna. Tko je tu lud?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.