Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rekordni transfer

Cibalijina vratara Antolovića žele Ajax, Liverpool...

Marijan Antolović
Igor Kralj/Pixsell
27.05.2010.
u 16:08

– Antolović će ovoga ljeta najvjerojatnije napustiti Cibaliju, a otići će u onaj klub koji najviše ponudi – kazali su u Cibaliji.

Uz brojne klubove iz cijele Europe (poput Ajaxa), prema pisanju engleskih medija, buduća nogometna postaja mladoga Cibalijina vratara Marijana Antolovića mogao bi postati Tottenham ili Liverpool.

Engleze su privukle sjajne ovogodišnje obrane Antolovića, ali i njegova sjajna statistika u kojoj se ističe podatak da u HNL-u 551 minutu nije primio pogodak te da je u 30 kola svladan samo 20 puta. Veliko zanimanje za Antolovića potvrdio je i Cibalijin sportski direktor Dražen Pernar:

– Antolović će ovoga ljeta najvjerojatnije napustiti Cibaliju, a otići će u onaj klub koji najviše ponudi – rekao je Pernar.

Navodno je dosadašnja licitacija narasla na dva milijuna eura, što bi mogao biti najveći transfer u Cibalijinoj povijesti.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije