Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 157
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dan odluke

Cibaliji Kranjčevićeva leži, ali ni pobjeda ne jamči ostanak

hnk cibalia
Goran Ferbežar/Pixsell
10.05.2013.
u 08:17

Dobra vijest je da trener Miroslav Bojko može računati danas na sve igrače te će za ovu bitnu utakmicu moći sastaviti momčad od 11 najboljih i najspremnijih

Poslije domaćeg poraza od Zadra za nogometaše Cibalije današnja utakmica sa Zagrebom je pravi dan odluke. Pobjeda u Zagrebu momčadi Cibalije ostavlja nadu da se do kraja prvenstva i dalje bore za opstanak dok bi svaki drugi rezultat gotovo sigurno značio da će vinkovčani od iduće sezone, poslije osam prvoligaških godina, igrati u Drugoj ligi. Loša vijest će da će čak i u slučaju pobjede Vinkovčani ovisiti dobrim dijelom i o rezultatima drugih utakmica. Utakmicu godine momčad Cibalije dočekuje u ne baš sjajnom raspoloženju.

Naime, uz lošu igru i poraz protiv Zadra utakmica u Zagrebu dolazi u vrijeme kada Cibalia već četiri utakmice nije pobjedila. Dobra vijest je da trener Miroslav Bojko može računati danas na sve igrače te će za ovu bitnu utakmicu moći sastaviti momčad od 11 najboljih i najspremnijih. Pred Bojkom će biti veliki zadatak da igračima vrati samopouzdanje i psihološku stabilnost, ali i da pronađe dobitnu kombinaciju na terenu koja će rezultirati da se u Vinkovce vrate sa tri boda. U prilog Bojku ide i činjenica da se Cibalia proteklih godina u nekoliko navrata iz Kranjčevićeve vraćala sa punim plijenom. U Vinkovcima se nadaju da će tako biti i danas.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije