Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MAXtv Prva HNL

Cibalija rutinski protiv Rijeke zadržala šanse za Europu

Cibalia Osijek
Goran Ferbezar/PIXSELL
29.04.2012.
u 19:56

Utakmica je riješena u 27. i 30. minuti kada su, poslije više propuštenih prilika, Kledić i Mazalović postigli pogotke

Sigurnom igrom Cibalia je došla do nova tri boda koja vinkovački klub i dalje ostavljaju u utrci za mjesto koje vodi u Europu. U isto vrijeme pred Rijekom ostaju tmurni oblaci i strah od moguće selidbe u niži rang natjecanja.

Od prve minute vinkovčani su ušli agresivno u utakmicu želeći što prije riješiti utakmicu.  Utakmica je riješena u 27. i 30. minuti kada su, poslije više propuštenih prilika, Kledić i Mazalović postigli pogotke i prelomili utakmicu.

Drugo poluvrijeme domaći igrači su lagano odradili s obzirom na to da Rijeka nije imala snage ni znanja da promjeni rezultata, dok su domaći bili zadovoljni i s ova tri boda. Mrlja ovoj sigurnoj pobjedi Cibalije je iznimno mala posjeta gledatelja s obzirom na to da se po idealnom vremenu na stadionu Cibalije okupilo svega 800l gledatelja.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije