Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OSJEČKA PIVOVARA I JAKO

Cibalia pred početak prvenstva potpisala sponzorske ugovore

stanko mrsic
Arhivska fotografija
23.07.2011.
u 16:03

Pred sam početak prvenstva predsjednik HNK Cibalia Petar Šimić potpisao je sa predstavnicima Osječke pivovare i tvrtke sportskom opremom Jako, Ivanom Panak i Gordanom Plavićem, sponzorske ugovore za narednu godinu.

Šimić je istaknuo zadovoljstvo potpisanim sponzorskim ugovorima sa tvrtkama koje su Cibaliju prepoznale kao brend istočne Hrvatske. Vinkovački prvoligaš u prvom kolu HNL-a danas ugošćuje momčad Splita inače jedne od rijetkih momčadi u Hrvatskoj koje sa Cibalijom zadnjih godina imaju pozitivan rezultat.

Trener vinkovčana Stanko Mršić ukazao je snagu Splita koji je zadržao momčad i u ljetnom prijelaznom roku je dodatno pojačao a koja je svoju snagu dokazala i u kvalifikacijama za Ligu Europe.

– To je momčad koja je od četvrtoligaša došla u mogućnost da igra europske utakmice. Oni su i klub koji maksimalno uvažavamo jer ne samo da su zadržali momčad na okupu nego su se i dodatno pojačali. Za nas je ova utakmica jako važna s obzirom da je važan start u prvenstvo. S maksimalnim oprezom pokušat ćemo doći do tri boda u utakmici protiv jako nezgodnog protivnika - rekao je Mršić.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije