Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VINKOVCI

Cibalia pod suspenzijom: Otkazana utakmica s Pečuhom

hnk cibalia
Goran Ferbežar/Pixsell
20.01.2013.
u 12:45

Umjesto prijateljske utamice u Mađarskoj, koja im je trebala biti prva u sklopu priprema za nastavak prvenstva, nogometaši Cibalije bili su prinuđeni odigrati utakmicu na svom terenu podjeljeni između sebe.

Razlog tome je suspenzija radi duga od 150.000 kuna svome bivšem igraču Tomislavu Čuljku koji trenutno nastupa za Šibenik.

Čuljak kaže kako nije želio nauditi klubu, da je bezuspješno pokušavao stupiti u kontakt sa predsjednikom kluba ali i da sada, poslije svega, insistira na isplati dugovanja u cjelosti. Svjestan teške situacije sportski direktor Cibalie Dražen Pernar kaže kako je želja uprave kluba u narednih nekoliko dana riješiti potraživanja koja igrači imaju prema klubu kako bi se mogli dalje normalno nastaviti pripremati ali i igrati prijateljske utakmice koje su već dogovorene.

Kako god bilo poslije dva tjedna priprema u Vinkovcima momčad Cibalije u srijedu putuje u Novigrad gdje će se obaviti drugi dio priprema.

Trener Vinkovčana Miroslav Bojko u Novigrad vodi 22 igrača i tri vratara.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije