Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
CIBALIA - INTER 2:0

Cibalia lako s Interom, Delač obranio 11-erac

Mario Delač
Krunoslav Petric/PIXSELL
27.02.2010.
u 17:12

Utakmicu je obilježila rastrzana igra obiju momčadi u kojoj su domaći igrači bili mnogo bolji, no ipak su Vinkovčani upisali domaću pobjedu.

U utakmicu s Interom Cibalia je ušla s ciljem da zabilježi pobjedu i nova tri boda za ostanak u utrci za europska natjecanja. Dodatni motiv domaćim igračima bila je činjenica da su jesenas upravo u Zaprešiću zabilježili jedan od dva poraza u prvome dijelu prvenstva.

– Uvijek je teže sačuvati nego osvojiti. Mi smo jesenas odigrali vrlo dobro i zasluženo zauzeli drugo mjesto. Sada ćemo mnogim momčadima biti trn u oku i trenutačnu poziciju bit će mnogo teže sačuvati. Moji igrači sada moraju pokazati kvalitetu i želju – rekao je trener Cibalije Stanko Mršić.

Vinkovčani su utakmicu započeli silovito, tako da su već u 4. minuti poveli golom Jurića. Vratar gostiju Matej Delač u 15. minuti obranio je kazneni udarac kapetanu domaćih Tomislavu Pavličiću koji je možda već tada propustio riješiti sve dvojbe oko pobjednika. Pavličić se suigračima i gledateljima ipak odužio kada je u 53. minuti postigao zgoditak za 2:0.

Utakmicu je obilježila rastrzana igra obiju momčadi u kojoj su domaći igrači bili mnogo bolji. Gosti su pokušavali igrati, ali su njihove najozbiljnije prijetnje dolazile poslije prekida. Bilo je mnogo pogrešaka na obje strane, na što je u najavi utakmice i upozoravao trener Mršić jer zadnja dva tjedna zbog loših terena nisu mogli trenirati.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije