Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
skoro oporavljen

Chivu napustio bolnicu u Veroni

Chivu
AFP
10.01.2010.
u 19:17

Rumunjski nogometaš iz redova talijanskog prvaka Intera Cristian Chivu napustio je bolnicu u Veroni u kojoj se oporavljao od operacije lubanje koja mu je napukla u utakmici 18. kola Serije A protiv Chieva 6. siječnja..

U toj utakmici u kojoj je Inter slavio s minimalnih 1:0, Chivu je napustio travnjak u 48. minuti nakon jednog sudara sa Sergijom Pellissierom, te je ubrzo potom prevezen u bolnicu gdje je izvršen operativni zahvat na njegovoj napukloj lubanji kako bi se smanjio hematom.

Srećom, oporavak rumunjskog 29-godišnjeg reprezentativca odvijao se dobro, pa je Chivu u nedjelju napustio bolnicu u Veroni.

- Cristian je OK, proces oporavka nakon operacije odvijao se normalno. Sljedećih nekoliko dana provest će u bolnici u Milanu, u kojoj će obaviti daljnje testiranja – izjavio je Franco Combi ispred liječničke službe Intera.

Chivu se putem Interove web-stranice zahvalio svim navijačima na brizi i porukama podrške.

Informacija o mogućem terminu njegovog povratka na teren nije odaslana.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije