Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nasilnik se upristojio

Chisora se posuo pepelom: Ispričavam se, iznevjerio sam sve

'Boxing - Vitali Klitschko v Dereck Chisora WBC Heavyweight Title - Olympic Hall, Munich, Germany - 18/2/12  Dereck Chisora (L) exchages blows with David Haye during the post fight press conference  M
'Andrew Couldridge'
21.02.2012.
u 00:37

Sada, hladne glave priznajem da sam duboko posramljen. U Münchenu sam potpuno surađivao s njemačkim vlastima i zbog toga sam pušten bez optužnice

Eto, i to smo doživjeli. Derreck Chisora, nakon tri dana incidenata i skandala, oglasio se uljudnim priopćenjem. I obećanjem da više neće govoriti o boksačkoj sramoti u Münchenu kada je pljusnuo Vitalija Klička, pljunuo u lice Vladimiru, izgubio borbu te se na presici potukao s britanskim kolegom Davidom Hayeom.

– Od srca se ispričavam što sam sudjelovao u žalosnim scenama prije i nakon najveće noći moje karijere. Moje je ponašanje bio neopravdano, no mnoge su stvari iza kulisa uzrokovale moje frustracije. Ne mogu govoriti o detaljima ni o sukobu s Hayeom u kojem sam udaren bocom, jer provodi se istraga. No, ključ je u tomu da sam iznevjerio svoju obitelj, tim i, najgore od svega, sport koji volim. Priznajem da su moji postupci bili posve neprofesionalni, nevezano uz provokacije. Sada, hladne glave priznajem da sam duboko posramljen. Dužnost je profesionalnog boksača da se pristojno ponaša, poglavito stoga što je boks sport kontrolirane agresivnosti. Mnoge sam, uključujući i sebe, iznevjerio u subotu i zbog toga mi je iskreno žao. 

U Münchenu sam potpuno surađivao s njemačkim vlastima i zbog toga sam pušten bez optužnice. Neću više komentirati slučaj i čekam službeno saslušanje – kaže se u Chisorinu priopćenju.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije