Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NE ŽELI U REAL

Chiellini: Želim ostati u Juventusu do kraja

Nogomet
AFP
04.02.2010.
u 16:08

Giorgio Chiellini, 25-godišnji obrambeni igrač Juventusa i talijanske reprezentacije, izjavio je da želi sa svojim klubom produljiti aktualni ugovor.

U četvrtak se pojavila u talijanskim medijima priča da Real Madrid želi mijenjati Brazilca Kaku, kojeg je na početku ove sezone doveo iz Milana.

Po pisanju portala Sportmediaset.it Real je voljan poslati Kaku u Juventus, a zauzvrat bi tražio Brazilca Diega (koji je također prošlog ljeta došao u Juventus iz Werdera) te Giorgija Chiellinija.

- Nikada mi na pamet nije pala ideja o napuštanju Juventusa - rekao je Chiellini koji od 2005. godine igra u Juventusu, a aktualni mu ugovor traje do 2013. godine.

- Sve što znam jesu glasine iz novina. Nemam namjeru odlaziti odavde, naprotiv, želim produljiti ugovor. Evo, sjest ću s odgovornim ljudima i pitati ih jesu li spremni za isto. Interes drugih jakih klubova godi, ali meni je na pameti samo Juve - zaključio je jedan od najboljih obrambenih talijanskih nogometaša.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije