Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Razočarani branič

Chiellini: Juventus je zaslužio finale, igrali smo dvije odlične utakmice

Giorgio Chiellini (1)
Reuters
02.05.2014.
u 08:56

- Mislim da smo odigrali dvije odlične utakmice, ali smo kažnjeni zbog individualnih pogrešaka. Finale nam je bio cilj i žalim što se nismo uspjeli plasirati

Juventus je maštao da će pred svojim navijačima i na svom stadionu ove sezone igrati finale Europske lige, ali to se ipak neće dogoditi. U Torinu će 14. svibnja igrati Sevilla i Benfica, koja je jučer odigrala 0:0 s Juventusom i prošla dalje. Branič torinske momčadi Giorgio Chiellini smatra da to nije pošteno.

- Razočaran sam jer smo zaslužili igrati finale. Teško je to podnijeti jer rezultat ne reflektira našu dobru igru na terenu. Nedostajalo nam je samo malo sreće, i to u obje utakmice. Mislim da smo odigrali dvije odlične utakmice, ali smo kažnjeni zbog individualnih pogrešaka. Finale nam je bio cilj i žalim što se nismo uspjeli plasirati, rekao je Chiellini za klupsku stranicu.

>>Rakitićeva Sevilla u 94. minuti izborila finale, Juventus ispao!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije