Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Lugano optužuje

'Chiellini je kukavica! Nije bilo ugriza, to je stari ožiljak'

diego lugano
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/3
25.06.2014.
u 12:20

Talijani su cijelo vrijeme odugovlačili i provocirali kako to uvijek čine, ljutit je bio urugvajski branič.

Urugvajski branič Diego Lugano stao je u obranu svog suigrača Lusia Suareza nakon incidenta na utakmici između Urugvaja i Italije (1:0). Suarez je naime optužen da je ugrizao za rame talijanskog braniča Chiellinija te mu prijeti kazna.

- Jeste li sigurni da ste vidjeli ugriz? Pratio sam što se događa i nisam vidio ništa. A vidio sam i fotografiju Chiellinija kako pokazuje gdje je ugrižen, ali to nije rana s jučerašnje utakmice već ožiljak od prije. Morate biti jako glupi da biste vjerovali kako je to svijež ožiljak. On je kukavica! Nije bilo ugriza i nema ožiljka - kazao je Lugano te dodao:

- Talijani su cijelo vrijeme odugovlačili i provocirali kako to uvijek čine. Dosad nisam vjerovao da mogu biti takve curice na igralištu. I uredu je ako se neke stvari dogode tijekom igre, ali onda treba biti muško i priznati poraz. Žalosno je kad optužuješ suparnike zbog ogorčenosti.

Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)

Sa Luganom se složio i suigrač Cristian Rodriguez.

- Muškarci smo. Mislim da se ništa nije dogodilo i da neće biti posljedica - kazao je Rodriguez.

>>Suarezu prijeti 24 utakmica neigranja, pogledajte kako ga ismijavaju

>>Luis Suarez opet ugrizao!

Komentara 5

Avatar commentator
commentator
12:55 25.06.2014.

Ako su "curice na igralištu" onda zašto je jedan italijan morao van zbog crvenog, ako se kao curica malo sudario sa njihovim igraćem? A da je ovo "stari" ugriz smješno je kao što je jasno da ovaj brani tog svog kanibala suareza.

L0
luena 01
12:51 25.06.2014.

A tko ce branit koga nego svoj svoga,nije da imam neku vrstu simpatije sa Talijanima ali urugvajskom igracu ce biti bolje da pogleda jos jednom snimku prije nego svom kolegi drzi stranu... uostalom Rodriguez je dva puta zbog takvih napada kaznjavan ...Sigurno je da zna sto je napravio pa se sad pokusava na sve nacine izvuci iz afere i proci nekaznjeno... znaju Urugvajci da su bez C.R. nepotpuni i da ce im falti ali tko A kaze nek kaze i B. sam si je kriv kad se ne zna drzat pod kontrolom...Tankim zivcima nije mjesto nigdje pa tako ni u nogometu...

L0
luena 01
13:07 25.06.2014.

Ne znam po kojim kriterjima Fifa kaznjava,ali Song (Kamerun) je za namjerno udaranje Mandzukica laktom u ledja dobio kaznu samo 2-3 ? utakmice neigranja... kao da je jedno blazi kazneni prekrsaj a drugo tezi.. bol je bol...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije