Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 48
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BOSANSKI DIJAMANT

Chelseajev sportski direktor u Zenici zbog Džeke

Edin Džeko
Reuters
15.10.2009.
u 14:31

Engleski mediji donose vijest kako je sportski direktor Chelseaja Frank Arnesen u srijedu bio u Zenici, a pod njegovim je mikroskopom navodno bio Wolfsburgov nogometaš Edin Džeko.

Bosnu i Hercegovinu u posljednjem kolu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo porazila Španjolska sa 5:2. Utakmica je bila bez rezultatskog značaja budući da je već ranije bilo poznato da će Španjolci izravno na SP, a BiH u dodatne kvalifikacije.

No, i takav je dvoboj privukao skaute, a Chelseajev je vjerojatno otišao zadovoljan s obzirom na to da je Džeko bio strijelac. “Bosanski dijamant” zapeo je za oko Chelseaju nakon nedavnog pogotka Manchester Unitedu na Old Traffordu, ali dakako, prije svega zbog 26 pogodaka u Bundesligi prošle sezone.

Englezi navode i mogućnost kako je Arnesen gledao i Džekina klupskog kolegu Zvjezdana Misimovića koji je postigao drugi pogodak za BiH. Oba igrača imaju ugovor s Wolfsburgom do 2013., ali klub će ih vjerojatno za pravu cijenu biti voljan pustiti na kraju sezone.

Ključne riječi

Komentara 1

KR
kristian
23:39 15.10.2009.

postovanje prema bosanskom napadu, mislim da su medju 4 u europi , sto se napada tice, dzeko ce kostat 35 mil.... pozdrav iz sinja

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije