Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bilićevi dečki

Chelsea želi Srnu za nastavak Lige prvaka i priprema 10 milijuna £

Darijo Srna
Reuters
11.12.2009.
u 18:50

Ancelotti je ostao bez Josea Bosingwe, a Belletti, Ferreira i Ivanović nisu mu zadovoljavajuća rješenja na poziciji desnog braniča.

Prema pisanju engleskih medija, Chelsea namjerava poslati u Donjeck ponudu za Darija Srnu od 10 milijuna funti (11,1 mil. eura).

– Imam dvije velike europske ponude, ali ne mogu reći od kojih klubova. To ne bi bilo u redu – kaže Srna.

Carlo Ancelotti zapao je u teškoće nakon što je na poziciji desnog bočnog igrača ostao bez Josea Bosingwe koji će zbog ozljede koljena tri mjeseca biti izvan terena. Belletti i Ferreira nisu ispunili njegova očekivanja, a Branislav Ivanović nezainteresiran je za napadačke akcije.

Srnu bi Chelsea mogla prijaviti i za Ligu prvaka. Englezi spominju da su ga ove godine već htjeli Barcelona, Liverpool, Manchester United...

Sport Bild izradio je zanimljivu analizu prema kojoj je HSV nezamisliv bez Mladena Petrića. Vratio se na teren tri tjedna prije nego što se očekivalo, na rehabilitacijske treninge potrošio je ukupno 360 sati, a u osam tjedana koliko se oporavljao Hamburžani nisu uspjeli pobijediti.

Protiv Nürnberga će opet vjerojatno ući u drugom dijelu, ali u posljednjoj utakmici jeseni, u derbiju s Werderom 20. prosinca, trebao bi igrati od početka.

Komentara 2

BO
bosanac
23:00 11.12.2009.

Recesija u Chelseju! Abramovitchu malo je podebljaj

DS
dubina-sirina
23:27 11.12.2009.

Super ideja od strane Chelsea, nece se prevariti. Srna je jedan od boljih na toj desnoj strani.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije