Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nova bogata ponudu

Chelsea sprema 58 milijuna eura za Pata

Pato
AFP
28.11.2009.
u 12:48

Talijanski dnevnik Il Riformista piše da iz londonskog nogometnog velikana Chelseaja spremaju novu bogatu ponudu tešku čak 58 milijuna eura za brazilskog napadača Milana Alexandrea Pata (20).

Tako se Pato ponovo našao u kontekstu transfera u Chelsea, kao što je već bio slučaj ovog ljeta, ali si tada uprava Milana nije mogla priuštiti još jedan odlazak zvučnog imena, nakon transfera Kake u redove Real Madrida.

Navodno je Pato u konstantnom kontaktu s bivšime trenerom “rossonera” Carlom Ancelottijem, koji bi na Stamford Bridge želio dovesti i minutažom nezadovoljnog Gennara Gattusa (32).

Chelsea bi svoju ponudu mogao lansirati već u siječanjskom prijelaznom roku, a zasad su ovakva medijska nagađanja prošla bez komentara iz oba kluba.

Ancelotti: Želim biti poput Wengera i Fergusona

Talijanski strateg Chelseajevih nogometaša Carlo Ancelotti (50) komplimentirao je uoči velikog nedjeljnog derbija 14. kola Premier lige na Emiratesu između Arsenala i njegove momčadi menadžeru “topnika” Arseneu Wengeru.

- Wenger je jedan od najboljih trenera na svijetu i napravio je sjajan posao u klubu, kao i Alex Ferguson u Manchester Unitedu. Moja je želja ostati u Chelseaju tako dugo kao i oni u svojim klubovima (Wenger od 1996., Ferguson od 1986., op.a.). Trenutno sam zadovoljan obavljenim poslom i sada mi je cilj zadržati klub na čelu Premier lige i nastaviti s dobrim rezultatima u Ligi prvaka - rekao je Ancelotti, koji je ljetos stigao na klupu Chelseaja iz Milana, potpisavši trogodišnji ugovor.

- Ja sam relativno mlad trener i k tome Talijan. Za talijanskog trenera teško je razmišljati o ostanku u istom klubu na više od pet godina. Ja sam u Milanu ostao osam godina i to je za Talijana rekord. U Engleskoj je, mislim, puno lakše duže ostati na klupi.

Ancelotti inzistira da nedjeljni derbi neće odlučiti pobjednika Premiershipa, niti da će eventualni poraz Arsenala izbaciti ga iz utrke za naslov.

- Bit će to sjajan test za nas. Mislim da će to biti sjajna utakmica jer obje momčadi žele igrati nogomet. Važna je za obje momčadi, ali ne i odlučujuća. U slučaju pobjede imali bismo 11 bodova prednosti nad Arsenalom, ali oni i dalje imaju utakmicu manje.

Nakon 13 odigranih kola Chelsea je lider prvenstvene ljestvice s 33 boda, pet više od drugoplasiranog Manchester Uniteda i osam više od trećeplasiranog Arsenala koji ima i utakmicu manje.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije