Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PAO TOTTENHAM

Chelsea slavio u derbiju i vratio se na vrh lige

Chelsea
Foto: Reuters
1/7
26.11.2016.
u 20:54

Tottenham je poveo u 11. minuti golom Christiana Eriksena, a na 1:1 je poravnao Pedro u 45. minuti. Pobjedu Chelseaju donio je Victor Moses u 51. minuti.

U derbiju 13. kola Premier lige u subotu je Chelsea na svom stadionu svladao Tottenham sa 2:1, te se je vratio na prvo mjesto prvenstvene ljestvice.
 
Tottenham je poveo u 11. minuti golom Christiana Eriksena, a na 1:1 je poravnao Pedro u 45. minuti. Pobjedu Chelseaju donio je Victor Moses u 51. minuti.

Bayer slavio protiv Bayerna

U posljednjoj utakmici subotnjeg programa 12. kola Bundeslige Bayern je u Muenchenu dobio Bayer Leverkusen s 2:1 pogocima Thiaga Alcántare (30) i Matsa Hummelsa (56).
 
Hrvatski stoper Tin Jedvaj ostao je na klupi za pričuve Leverkusena, a jedini gol za apotekare zabio je Hakan Calhanoglu (35).

Monaco razbio Marseille

U 14. kolu nogometnog prvenstva Francuske u subotu je Subašićev Monaco na svom stadionu dobio Marseille s 4:0, te je izbio na prvo mjesto sa 32 boda, koliko ima i drugoplasirana Nica, koja u nedjelju dočekuje Bastiju.

Hrvatski reprezentativni vratar Danijel Subašić branio je cijeli susret za Monaco, a pogotke su zabili Boschilia (23), Valere Germain (29, 39) i Guido Carrillo (90+1).

Zlatko Dalić bez naslova prvaka Azije

Nogometaši južnokorejskog Jeonbuk Hyundai Motorsa prvaci su Azije nakon što su u uzvratnom susretu u Ujedinjenim Arapskim Emiratima odigrali 1:1 protiv Al Aina, kojeg vodi hrvatski trener Zlatko Dalić.

Korejanci su obranili pobjedu od 2:1 iz prvog finalnog susreta u Jeonjuu, a poveli su u 30. minuti golom  Han Kyo-wona. Samo četiri minute kasnije Al Ain je izjednačio preko Lee Myung-jooa, da bi u 45. minuti domaći igrač Douglas promašio penal. Dalić je u ovom susretu isključen. Jeonbuku je to prvi naslov prvaka, dok je Al Ain ostao na trofeju iz 2003. 

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Komentara 1

PU
pulizg
22:03 26.11.2016.

svaka cast conteu od iste ekipe od lani napravio je cudo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije