Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slažu paklenu momčad

Chelsea se opasno pojačava, sada je na redu i Realov 'kraljevski dragulj'

Frank Lampard
Foto: Press Association/Pixsell
06.08.2020.
u 17:36

Iako su na Reguilona oko bacili Manchester United, Tottenham i Inter, britanski mediji navode kako pregovori Chelseaja i Reala dobro napreduju, te da bi uskoro mogao biti dogovoren transfer

Iako već ima dva odlična lijeva braniča, Marcosa Alonsa i Emersona Palmierija, Chelsea je blizu dogovora sa još jednim lijevim bekom, Španjolcem Sergiom Reguilonom (23).

Reguilon je igrač Real Madrida koji je ove sezone pružao odlične partije na posudbi u Sevilli. Real je otvoren za dogovor, jer na toj poziciji trener Zidane ima odličnog Ferlanda Mendyja. 

Iako su na Reguilona oko bacili Manchester United, Tottenham i Inter, britanski mediji navode kako pregovori Chelseaja i Reala dobro napreduju, te da bi uskoro mogao biti dogovoren transfer. 

Na stolu su dvije opcije, jednogodišnja posudba s mogućnošću otkupa ugovora, ili da Chelsea odmah otkupi njegov ugovor za 25 milijuna eura. 

Iako je branič, Reguilon često sudjeluje u napadačkim akcijama, brz je i ima dobar centaršut, a takve karakteristike imaju i sadašnji lijevi braniči "bluesa" Marcos Alonso i Emerson Palmieri.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije