Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Schwarzer produljio

Chelsea potvrdio dolazak Coste, a Cole i Eto'o napuštaju Bluese

Diego Costa
Foto: Reuters (Ilustracija)
01.07.2014.
u 18:35

Prema pisanju medija madridski klub trebao bi dobiti za španjolskog reprezentativca 40 milijuna eura.

Chelsea je sve dogovorio sa Atletico Madridom oko dovođenja napadača Diega Coste, stoji na službenim stranicama kluba sa Stamford Bridgea.

Prema pisanju engleskih medija madridski klub trebao bi dobiti za španjolskog reprezentativca 32 milijuna funti (40 milijuna eura).

A iako je Costi Atletico nudio bolji ugovor, španjolskog Brazilca silno je privukla mogućnost suradnje s Joseom Mourinhom.

Dodajmo i kako je australski vratar Mark Schwarzer (41) produljio za godinu dana vjernost Chelseaju dok su dvojica 33-godišnjaka, branič Ashley Cole i kamerunski napadač Samuel Eto'o, postali slobodni igrači te će napustiti klub.

>>Diego Costa odlazi iz Atletica u Chelsea za četrdeset milijuna eura

>>Cesc Fabregas i službeno postao član londonskog Chelsea

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije