Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Engleska, 36. kolo

Chelsea pogotkom Mate pobijedio United u gostima

Juan Mata, Chelsea (1)
Reuters/Pixsell
05.05.2013.
u 19:51

Na Otoku je odigran i Merseyside derbi između Liverpoola i Evertona (0:0), a na Anfieldu posljednjih 15 minuta odigrao je i naš Nikica Jelavić

U 36. kolu engleskog prvenstva Chelsea je u gostima pobijedio Manchester United 1:0 i osvojio vrlo važne bodove u utrci za mjesto koje vodi u Ligu prvaka. United je već ranije osvojio 20. naslov prvaka, pa je Sir Alex Ferguson na klupi ostavio vratara Davida De Geu, Rija Ferdinanda i Waynea Rooneya, a momčad iz Londona to je iskoristila.

Jedini pogodak na utakmici postigao je Juan Mata u 87. minuti, iako je lopta na putu prema mreži okrznula Jonesa, pa su na službenoj stranici Premiershipa to upisali kao autogol. Pobjedom je Chelsea preskočio Arsenal i zauzeo treće mjesto sa 68 bodova. Arsenal ima 67 i utakmicu više, a peti Tottenham 65 bodova.

Na Otoku je odigran i Merseyside derbi između Liverpoola i Evertona (0:0), a na Anfieldu posljednjih 15 minuta odigrao je i naš Nikica Jelavić.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije