Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Premiership

Chelsea pobijedio Everton 2:1, Jelavić dvaput gađao okvir gola

'Chelsea's Frank Lampard stands dejected Photo: Press Association/Pixsell'
PA/Pixsell
30.12.2012.
u 16:38

Liverpool je lako svladao Redknappov QPR s 3:0, uz dva pogotka Suareza

Iako je Everton poveo već u 62. sekundi (Pienaar), nogometaši Chelsea radosni su napustili Liverpool! Zgodicima kapetana Franka Lamparda (42. i 72. minuta), gosti iz Londona slavili su na Goodison Parku 2:1 i tako se vratili na treću poziciju, s 11 bodova manje od vodećeg Manchester Uniteda, te četiri boda zaostatka za drugoplasiranim Manchester Cityjem.

Naš reprezentativac Nikica Jelavić bio je tragičar dvoboja. Uzdrmao je, naime, vratnicu i gredu – iz slobodnog udarca s 25 metara u 8. minuti pogodio je vratnicu, a loptu je u gredu poslao udarcem glavom s 12 metara u 69. minuti! Samo tri minute potom, Lampard je zabio svoj drugi gol za pobjedu Chelsea.

A u trećoj minut sudačke nadoknade, Jelavić je imao veliku priliku, no nIje dobro zahvatio loptu na samo sedam metara od vrata Rossa Turnbulla, koji je u poluvremenu zamijenio ozlijeđenog Petra Čecha. Ovo je, inače, bio prvi domaći poraz Evertona nakon ožujka i poraza s Arsenalom...

- Bila je to teška utakmica i presretan sam zbog pobjede i svojih golova. Moj ugovor? Zadnjih tjedana ni s kim nisam razgovarao o produženju ugovora. Ali, ne razmišljam o tome, usredotočen sam na igru i veselim se svakoj utakmici, sretnim me čine golovi i pobjede! A u svezi novoga ugovora, reći ću samo ovo: što bude, bit će – rekao je Frank Lampard, kojem na ljeto istječe ugovor s Chelseaom.

Liverpool je lako slavio kod posljednjeg QPR-a. Momčad Harryja Redknappa brzo je pala, a pogotke za Redse postigli su Suarez (10. i 16. minuta) i Agger (28.).

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije