Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LIGA KUP

Chelsea nakon produžetaka slomio Liverpool i prošao u finale!

Chelsea
Foto: Reuters/PIXSELL
27.01.2015.
u 23:26

Ivanović je u 94. minuti uspio slomiti otpor momčadi Brendana Rodgersa.

Chelsea i Liverpool odigrali su u Liga kupu produžetke i veliko slavlje na kraju je ipak pripalo momčadi Josea Mourinha! Toliko već puta viđen scenarij, a najgore od svega je što Brendan Rodgers zapravo nije imao nikakav odgovor na igru protivničke momčadi i može biti sretan što je završio s jednim golom u mreži.

Na Anfieldu je završilo 1:1 iako se po broju prilika ta brojka golova mogla itekako "podebljati". Slično je bilo u uzvratu, tempo koji su nametnuli jedni i drugi bio je "svemirski", ali uz manje prilika. I Chelsea je ipak ovaj put dominirao, pokazao je zašto su glavni favorit za naslov prvaka, a i željeli su se iskupiti za blamažu protiv trećeligaškog Bradford Cityja u FA kupu (2:4).

No nije im pošlo za rukom slomiti Liverpool u prvih 90 minuta, iako je pritisak koji su nametnuli bio izuzetan. Zato su sve morali ispravljati u posljednjih pola sata, a pobjednički gol zabio je glavom Ivanović u 94. minuti. Ni nakon toga Liverpool nije napravio ništa konkretno i zasluženo dalje ide družina Josea Mourinha.

Samo, ovih 120 minuta teške borbe sigurno će ostaviti traga, a već ovaj vikend je derbi protiv Manchester Cityja i ako pobjede, prvenstvo je zasigurno gotovo, imali bi osam bodova prednosti.

U drugom polufinalu sastaju se Sheffield United i Tottenham, a iz prvog susreta Spursi imaju prednost 1:0.

>> Remi Liverpoola i Chelseaja u prvoj utakmici Liga kupa

Komentara 1

Avatar Vrijeme
Vrijeme
11:01 28.01.2015.

Idemooooo,...., ali prvo uzeti mjeru Man City-u.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije