Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FA BEZ MILOSTI

Chelsea i West Ham žestoko kažnjeni, moraju platiti gotovo milijun kuna

Slaven Bilić
Foto: Reuters/Pixsell
10.11.2015.
u 19:57

Aktualni prvak u blagajnu Saveza morat će uplatiti 50 tisuća funti, a klub Slavena Bilića morat će izdvojiti deset tisuća manje.

Engleski nogometni savez (FA) kaznio je Chelsea i West Ham jer nisu uspjeli kontrolirati ponašanje svojih igrača na utakmici koja je odigrana 24. listopada, a završila pobjedom "čekićara" sa 2:1.

Problemi su krenuli pred kraj prvog poluvremena, kad je isključen Nemanja Matić. Obrušio se Jose Mourinho na glavnog suca Jonathana Mossa i njegove pomoćnike, pa je i on isključen.

Aktualni prvak će u blagajnu Saveza morati uplatiti 50 tisuća funti, a klub Slavena Bilića morat će izdvojiti deset tisuća manje. Portugalac je svoju kaznu od jedne utakmice suspenzije dobio i odradio ranije – momčad nije vodio u utakmici sa Stoke Cityjem (0:1).

>> Više o klubovima West Ham i Chelsea čitajte na Goal.com

>> Bilićev West Ham nakon Arsenala, Redsa te Cityja slomio i Chelsea!

Komentara 1

NO
nojemalo
20:39 10.11.2015.

kad će ovako nešto u hrvatskoj bit,boli FA ona stvar ko je murinjo i ostali

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije