Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 150
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U ZIMSKOM PRIJELAZNOM ROKU

Chelsea dovodi Agüera ili Džeku

Kun Aguero
Reuters
19.12.2009.
u 12:50

Londonski Independent piše da je engleski nogometni prvoligaš zainteresiran u siječanjskom prijelaznom roku dovesti jednog od dvojice klasnih napadača – Argentinca Sergija Agüera iz madridskog Atletica ili Sarajliju Edina Džeku iz Wolfsburga.

Priča o zanimanju Chelseaja za Agüera nije nova, ali se prvi puta na popisu želja za pojačanja kluba iz zapadnog Londona spominje Edin Džeko.

Budući da će Bjelokošćanin Didier Drogba u siječnju biti odsutan iz momčadi zbog nastupa na Afričkom kupu nacija, trener ''plavih'' Carlo Ancelotti tim više želi pojačati svoj napadački red, tvrdi Independent, te prenosi i izjavu Agüera, čija se tržišna vrijednost procjenjuje na oko 40 milijuna funti.

- Chelsea me želi dovesti jer u tom klubu smatraju da bi mogao igrati važnu rolu u momčadi. S druge strane, ja mislim da bih se dobro uklopio u njihov stil igre – izjavio je Agüero.

Za Džeku, pak, Independent piše da je vrijedan oko 20 milijuna funti, te da su za njega zainteresirani i mnogi drugi klubovi, uključujući i Manchester United. Džeku bi, tako, Chelsea doveo ukoliko mu se izjalovi opcija s Agüerom. No, klub sa Stamford Bridgea nije zainteresiran dovesti obojicu spomenutih napadača, već samo jednoga od njih.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije