Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dinamov ponajbolji igrač nije u formi

Chago izbacio Badelja iz prvih 11

'01.07.2010, Stadion FC Kempten, Kempten, GER, Vorbereitungsspiel Dinamo Zagreb vs Olympiakos Piraeus,  im Bild Miroslav Slepicka (Dinamo Zagreb Nr20) und Ieroklis Stoltidis (Olympiakos Piraeus Nr6)
'nph / Straubmeier'
02.07.2010.
u 16:25

Nakon što je na travnjaku ležao 20 minuta, Nijemcu Epsteinu je dobro i za dva će dana trenirati. Ademi koji ga je ozlijedio najviše se o njemu raspitivao.

Kada je Ademi "počistio" Olympiacosova Nijemca Epsteina, činilo se da je igrač teško stradao.

– Čuo sam se s pomoćnim trenerom njihova kluba, nije mu ništa. Samo su se preplašili zbog tog pada, pa ga nisu htjeli micati dok ne dođe hitna pomoć. Već za dva dana vraća se treninzima – kazao je Tomislav Butina.

Rezultat je loš

A o stanju tog nogometaša raspitivali su se stalno i u Dinamu, ponajviše trener Zajec i Arijan Ademi koji je napravio prekršaj. Ademi se ubrzo nakon prekršaja cerekao na terenu, no nakon pet minuta shvatio je da Epsteinu nije baš dobro, pa je zabrinuto na centru gledao što se događa s igračem grčkoga kluba.

Utakmica s Olympiacosom (1:1) nije pokazala koliko je Dinamo spreman za susret sa slovenskim klubom Koprom 13. srpnja u Maksimiru. Naime, Grci su bili u jako ispremiješanom sastavu, ali i taj je sastav bolji od momčadi slovenskog prvaka. Pa to daje nadu da će plavi s Koprom ipak lako izaći na kraj.

S druge je strane, pak, opasno što je Dinamo i uz nisku "zicera" koje je stvorio, odigrao 1:1. A taj rezultat je, gledajući s europskih stajališta i ambicija koje u Maksimiru imaju - slab. I sve je kod plavih bilo dosta dobro, defenziva, građenje napada, individualne minijature Sammira, Chaga Antolića, dobre lopte Ibañeza, ali nema golgetera.

A bez golova neće biti ni sreće. Zajec baš i nema više vremena, ostala mu je utakmica s poljskim Lechom te onda i "raspucavanje" u Petrinji. Zeku trenutačno treba brinuti forma Milana Badelja, najsvjetlije Dinamove točke prošle sezone. Kad je igrao Badelj, igrao je i Dinamo, a najbolji mladi igrač prošle godine zasad je daleko od forme.

Milan dizelaš

Netko je procijenio da je kao dizelaš, polako ulazi u formu, ali kad uđe, onda ta forma traje. Nadajmo se da Badelja nećemo dugo čekati. Ali, na toj poziciji na ovim pripremama odličan je Mathias Chago. Debelo je prigrabio mjesto u prvih 11.

– Da se sutra igra s Koprom, Chago bi bio u prednosti u odnosu na Badelja – napominje Zajec.

– Dobio sam priliku, koliko vidim i trener je zadovoljan – skromno će Chago.

Proljeće je proveo u Istri, i nije mu nimalo žao.

– Ne možete biti u formi ako ste na klupi, ako u dva mjeseca uđete jednom u igru. U Puli sam zbog crvenog kartona propustio samo jednu utakmicu, ušao sam u formu – rekao je maksimirski Kamerunac, koji je od svoje reprezentacije, u koju je bio povremeno pozivan, očekivao više.

– Koliko znam, nije bilo dobrih, zdravih odnosa među igračima, a kad s time ima problema, onda se ne mogu napraviti velike stvari.

Ključne riječi

Komentara 4

OR
ordoABchao
16:59 02.07.2010.

mislim da je Chago jedan od malobrojnih poštenih u Dinamu i svaka mu čast, nakon svih ozljeda skoro 2 godine nije udarao loptu ali dečko se trudi i evo ga opet kao prije 3 sezone

BR
branko007
18:23 02.07.2010.

Chago je zakon, nadam se da nebu više ozljeda i da bu dal svoj maksimum

KA
kakodane2
19:52 02.07.2010.

svaka cast Chagu ali misljenja sam da sve te silne dotepence (Morales, Chago, Ibanez, Samir,.....) treba maknuti iz Dinama jer s njima nemamo ništa drugo nego štetu... trebaa razvijati vlastite igrače jer jedino oni mogu doprinjeti necemu... od svih tih silnih kupovina nikad nije bilo koristi....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije