Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Teške riječi

Chael Sonnen: Fedor je grozan borac, njegove pobjede u Japanu ne znače ništa

Fedor Emelianenko (1)
Fight Site
15.09.2015.
u 18:40

"Znam kako će ga UFC debelo preplatiti, jer misle da će im se to isplatili, a i dobro je to za Fedora"

Posljednjih dana je Fedor Emelianenko jedna od češćih tema u MMA krugovima, a naravno da se onda komentirati odlučio i brbljavi Chael Sonnen, piše Fight Site. No, on nije toliko oduševljen Fedorovim povratkom borbama, iako mu je simpatičan momak. Za submission radio je rekao što misli o "posljednjem ruskom caru."

"Fedor je grozan, ali je ujedno i strašno drag momak. Imao sam priliku upoznati ga dva puta i svaki put je ostavio taj dojam. Prvi put sam ga sreo u Starbucksu, u redu za kavu i potpuno se uklopio. Bio je proćelavi debeljko u šmokljanskoj odjeći, koji je stajao u redu i čekao svoju kavu kao i svi drugi. Odmah sam pomislio kako je riječ o simpatičnom i sjajnom momku", rekao je Sonnen no onda je prešao na ozbiljnije teme:

"No postoji problem kod njega kao borca. Ako ne nastupaš u borbi koja je pod okriljem sportske komisije, onda je to kao da se ne boriš. To je kao i slučaj s Holly Holm i njenom gomilom naslova prvakinje. Ako ne postoji jedan pravi sistem koji to sve provjerava i jedna prava arhitektura u organizaciji, to se ne broji. Tako da one sve borbe u Japanu, uz suca s naušnicom, može baciti."

Fedor je u svojoj Pride karijeri savladao veliki broj boraca. Neki nisu napravili nikakav značajniji uspjeh, no među njima su i Minotauro Nogueira, Mirko Filipović, Mark Coleman, Mark Hunt, Kevin Randleman, Tim Sylvia i mnogi drugi borci. Sonnen ipak smatra kako te borbe ne vrijede gotovo ništa.

"Prave borbe se održavaju u Americi, gdje postoje službena vaganja, gdje se kontrolira tijelo i gdje postoje prava pravila uz suce koji su za to certificirani. On je to napravio šest puta i slavio u samo tri borbe. To baš nije impresivan rezultat za nekoga koga proglašavaju najvećim svih vremena. Što je još gore, Fedor je uništen od strane boraca koje sad uništavaju drugi, kao što je Bigfoot Silva, kojeg je Mir nokautirao nakon 18 sekundi", nastavio je te na kraju dodao:

"Znam kako će ga UFC debelo preplatiti, jer misle da će im se to isplatili, a i dobro je to za Fedora, svaka mu čast. Mislim kako on tu nije kriv, on je napravio sve kako treba i stvarno je dobar momak. No, činjenica je da je grozan borac. Njegov skor u SAD-u je 3-3, znači njegov profesionalni skor je 3-3, i to je to!", završio je Chael.

Vrlo zanimljivo razmišljanje provokativnog Chaela, koji je i ranije volio provocirati legende sporta, ali i njihove fanove.

>>Fedor Emelianenko priprema se s Bellatorovim prvakom!

Komentara 2

PU
pulizg
22:46 15.09.2015.

Covjek je u nekim stvarima u pravu, al isto tako izgubio je od werduma koji je sad prvak, meni je fedor osobno jedan od najvecih

AN
Andreeejjj
21:11 15.09.2015.

Daj bože da se ovaj brbljivac nadje uringu sa dr.prof. Fedorom, neče moči više nikada pričati!!!!!!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije