Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIMERA

Četvrti uzastopni poraz Sportinga

Mate Bilić
AFP
07.02.2010.
u 19:50

Četvrti su uzastopni poraz ubilježili nogometaši Sportinga iz Gijona u španjolskom prvenstvu. U nedjelju ih je u 21. kolu s 3-1 svladala Almeria.

U vrlo nervoznom dvoboju, koji je okončan s čak tri crvena kartona, hrvatski je reprezentativni napadač Mate Bilić u dresu poražene momčadi sudjelovao do 58. minute kada ga je zamijenio Miguel Cuevas.

Već u 12. minuti Almeria je ostala s igračem manje kad je zbog igranja rukom u kaznenom prostoru isključen Chico. S bijele je točke točan bio Diego Castro. Međutim, prednost u rezultatu i broju igrača Sporting nije znao sačuvati. Već je tri minute kasnije izjednačio Crusat, da bi Cisma doveo Almeriju u vodstvo u 42. minuti.

U završnici utakmice Sporting je ostao bez dvojice igrača, a primio je i još jedan pogodak. Najprije je Barral u 79. minuti dobio drugi žuti karton, tri minute kasnije je njegov suigrač Gregory zbog incidenta sa skupljačem lopti zaradio izravno isključenje, a u međuvremenu se u strijelce upisao Guilherme. Mallorca i dalje ima savršeni učinak u domaćim utakmicama. U nedjelju je s 1-0 svladala Villarreal i došla do desete pobjede pred svojim navijačima iz isto toliko pokušaja.

Primera, 21. kolo:
Malaga – Deportivo 0-0
Athletic Bilbao – Xerez 3-2 (Muniain 2, Llorente 64, 85 / Moreno 10, Bermejo 40)
Mallorca – Villarreal 1-0 (Nunes 81)
Osasuna – Tenerife 1-0 (Aranda 47)
Almeria – Sporting Gijon 3-1 (Crusat 15, Cisma 42, Guilherme 80 / Diego Castro 12 - 11 m)

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije