Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BRAVO!

Četvrta pobjeda u nizu za hrvatskog trenera u Francuskoj

FRA, Ligue 1, FC Lorient vs AS Monaco
EXPA/PIXSELL
23.01.2021.
u 23:45

U drugom poluvremenu Monaco je nadigrao goste i pogocima Guillerma Maripána (47), Aureliena Tchouamenija (75) i Stevan Jovetića (90+1) došao je do četvrte uzastopne pobjede.

U 21. kolu nogometnog prvenstva Francuske Monaco, kojeg vodi bivši hrvatski izbornik Niko Kovač, u subotu je na domaćem terenu protiv Marseillea slavio sa 3-1.

Gosti su poveli pogotkom Nemanje Radonjića u 12. minuti, kojemu je asistirao hrvatski stoper Duje Ćaleta-Car. No, u drugom poluvremenu Monaco je nadigrao goste i pogocima Guillerma Maripána (47), Aureliena Tchouamenija (75) i Stevan Jovetića (90+1) došao je do četvrte uzastopne pobjede.

Prethodno je Lens kod kuće izgubio od Nice sa 0-1, a strijelac je bio Youcef Atal (49).

Dan ranije u prvom dvoboju 21. kola PSG je s 4-0 na Parku prinčeva pobijedio Montpellier. Za PSG su zabili Mbappé (34, 63), Neymar (60) i Icardi (61).

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije