Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SKUPŠTINA

Četiri scenarija raspleta krize u HNS-u

'17.12.2010., Zagreb - U hotelu Westin odrzava se Izborna skupstina Hrvatskog nogometnog saveza, na kojoj ce se vjerojatno doznati ime novog predsjednika krovne nogometne organizacije u nasoj zemlji.
'Sanjin Strukic/PIXSELL'
21.12.2011.
u 08:36

Pročitajte koja su četiri moguća epiloga nakon današnje skupštine HNS-a.

1. Ne glasovanje o povjerenju predsjedniku

To je najizgledniji scenarij za današnju skupštinu, budući da Markovićevi oporbenjaci nemaju dovoljan broj ruku za izglasavanje nepovjerenja Markoviću. U tom slučaju vladajuća vrhuška može mirno spavati barem do lipnja, sigurna da je nogometne institucije neće dirati.

2. Iščekivanje pravorijeka novoga ministra uprave

Budući ministar uprave Arsen Bauk najveća je uzdanica Markovićevih suparnika. Od njega se očekuje da poništi skupštinu od 17. prosinca 2010. godine, na kojoj je Štimac poražen u utrci za predsjednika. To bi bio početak Markovićeva kraja na čelu HNS-a.

3. Izglasavanje nepovjerenja Vlatku već danas

Neki možda vjeruju i u to čudo, da se odjednom do jučer lojalni Markovićevi skupštinari, potaknuti Širićevim uhićenjem, okrenu protiv šefa Kuće nogometa. Za to je potrebno 27 glasova. U tom slučaju, u roku od 30 dana trebala bi se sazvati izvanredna skupština. I nastupio bi Dario Šimić.

4. Izglasavanje povjerenja Markoviću

I to je moguće – da se Vlatko, ohrabren potporom delegata, još jednom otme Mamićevoj kontroli te tresne "j..e mi se za vas, ostajem barem do 2014.!" To bi bilo u duhu one "bit ću predsjednik dokle god hoću!" i kompromitiralo izglede legendarnoga centarfora Davora Šukera.

Ključne riječi

Komentara 6

BO
bode
09:08 21.12.2011.

Šuker? Je li to onaj poštenjak šta je mulja sa zlatnicima? Hm, pa ih uvalia curi!!! Ha ha uf da mu se još uvalit u HNS jooooj!!! A zašto bi nogometaši tribali biti i predsjednici HNS? Marćapija? More bit, more bit!!!

OB
-obrisani-
09:28 21.12.2011.

Ima i peti scenerio a to je da ...cijeli sistem koji je aktivan na rusenju aktualnog predsjednika moza samo da mu ...

DU
dubrovnik2011
10:10 21.12.2011.

malu su vam sf ovi scenariji.kako vi zamilsjate da bauk mijenja pravomocne odluke?!malo ste se zaigrli,sto je babi milo...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije