Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NBA predsezona

Četiri koša Šarića u pobjedi Sunsa, 12 poena Hezonje u porazu Blazersa

Mario Hezonja
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
09.10.2019.
u 09:49

Marko Šamanić ostao je na klupi San Antonio Spursa koji su izgubili na gostovanju kod Miami Heata s 89-107

Hrvatski košarkaški reprezentativac Dario Šarić u svom je prvom nastupu u dresu Phoenix Sunsa u predsezonskoj utakmici NBA lige startao u početnoj petorci te za 17 minuta postigao četiri koša (šut za dva 0-3, trica 1-2, slobodna bacanja 1-2) uz sedam skokova i jednu asistenciju u 111-106 domaćoj pobjedi protiv svoje bivše momčadi Minnesota Timberwolvesa.

Mario Hezonja je također dobio priliku u prvoj predsezonskoj utakmici njegovih Portland Trail Blazersa, on je u 94-105 domaćem porazu od Denver Nuggetsa ušao s klupe i za 20 minuta ubacio 12 poena (šut za dva 3-5, trica 0-2, slobodna bacanja 6-6) uz šest skokova i dvije asistencije.

Marko Šamanić ostao je na klupi San Antonio Spursa koji su izgubili na gostovanju kod Miami Heata s 89-107.

Nova NBA sezona počinje 22. listopada.

>> Pogledajte video: Hrvatska klapa himnom otvorila NBA utakmicu u kultnoj njujorškoj dvorani, plesao se i linđo

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije