Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Linov izbor
Povratak na članak

Červarovih sedam idealnih za napad na europski tron

Na mjestu kružnog napadača Lino će se osloniti na dva veterana iz 2003. – Igora Vorija i Renata Sulića.

Komentari 7

Avatar R.o.n.i.n
R.o.n.i.n
09:36 17.06.2017.

A Tonči Valčić kao pouzdani stup obrane ??

VL
SS
sokac sa drave
10:07 18.06.2017.

Sta je vec zaboravljeno kako su Stepancic i Mandalinic na zadnjem prvenstvu sve zivo promasili,cak nista nije islo u okvir vrata.To se moglo vidjeti u finalu PSG i Vardara gdje je Stepancic bio ravan nuli tako da je na toj poziciji morao skoro cjelu utakmicu morao igrati mladi Francuz Remili.Kad pomislis da nemoze biti goreg od Kopljara pojavi se Stepancic.Zato bi trebao igrati Buntic igrac bez straha koji ide tamo gdje boli a ne ovi svileni.

VL
MA
Mara
23:12 21.06.2017.

Zaboravila sam napisati!! Zar je Dule nakon svega što je napravio zaslužio da u 29 godini prestane biti prva violina repke, samo zato što je Cindrić osvojio Ligu prvaka?? Cindrić je super igrač, ali on nije dovoljno iskusan da bi bio pokretač momčadi! Sjetite se da je protiv Mađara zabio 8 golova, ali za pobjedu je trebao ulazak Duleta!! Nema on onaj osjećaj kad treba dodati loptu, a kad pucati po golu, kao Dule! Zato ne treba Cindrića stavljati u sredinu ako će Dule igrati!!! Svijesna sam da Dule možda ne bude potpuno spreman, ali bolje i sa dovoljno nespremnim Duletom, nego bez Duleta!!! U Francuskoj također nije bio dovoljno spreman, ali je svejedno izabran za najboljeg srednjeg vanjskog prvenstva! Staviti Duleta na lijevog vanjskog, a ne u sredinu je potpisivanje propasti i prije nego što je počelo išta!

VL
MA
Mara
17:37 21.06.2017.

Opet se radi ista pogreška kao ove godine!!! Ne možemo osvojiti zlato ako Dule nije na poziciji srednjeg vanjskog!!!!! Kako to nitko ne razumije!?!?

VL
DO
domljani
05:45 17.06.2017.

kada nalete na sloveniju,ode sanak pusti....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.