Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRENER METALURGA

Červar ostao bez Marčeca, želi dovesti Vanju Ilića

Lino Červar
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
1/6
05.10.2016.
u 00:30

Zbog ozljede ligamenata koljena Marčec će morati imati stanku od najmanje šest mjeseci. U prijevodu, ova sezona za njega je završena.

Lino Červar, trener skopskog Metalurga, ostao je na dulje vrijeme bez hrvatskog igrača Martina Marčeca, koji igra na mjestu lijevog krila. On se ozlijedio na utakmici SEHA Gazprom lige protiv Nexea.

Zbog ozljede ligamenata koljena Marčec će morati imati stanku od najmanje šest mjeseci. U prijevodu, ova sezona za njega je završena. Lino Červar mora hitno pronaći zamjenu s obzirom na to da Metalurg želi napraviti dobar rezultat u Ligi prvaka, ali i SEHA Gazprom ligi. Prvi je izbor Vanja Ilić, koji je lani igrao u Rabotničkom. 

>> Lino Červar i Veselin Vujović: Ne preuzimamo Hrvatsku, ne zanima nas to

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije