Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zbog ozljeda

Červar naknadno pozvao trojicu igrača na pripreme reprezentacije

Lino Červar
Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL
1/5
27.05.2017.
u 13:41

ako će izbornik na pripremnim treninzima u Poreču od 13. do 22. lipnja na raspolaganju i dalje imati 26 igrača.

Hrvatski rukometni izbornik Lino Červar je na okupljanje u lipnju naknadno pozvao još tri igrača Valentina Ravnića (RK Umag), Lovru Jotića (RK PPD  Zagreb) i Nika Tomineca (Kadetten Schaffhausen).

Červar je ovu trojicu pozvao nakon što su zbog ozljeda otkazali Lovro Mihić (HC SPR Wisla Plock), Alen Blažević (MOL-Pick Szeged) i Jerko Matulić (HBC Nantes).

Tako će izbornik na pripremnim treninzima u Poreču od 13. do 22. lipnja na raspolaganju i dalje imati 26 igrača.

Nakon Poreča reprezentacija se vraća u Zagreb kako bi 23. lipnja, u koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski, sudjelovala na završnom izvlačenju skupina za Europsko prvenstvo 2018. kojem je domaćin Hrvatska.

Komentara 4

EM
emojmile
15:07 27.05.2017.

G. Červar sretni smo da ste opet sa nama. Makar i samo vikali pored terena i.dobivali crveni karton, svima koji volimo rukomet je laknulo da ste opet tu. I nemojte nam vise odlaziti. Drzimo palceve i navijamo za lijepu nasusu Hrvatsku i nase srčane mladiće. Sretno u sijecnju 2018 :)

ČI
čikaga
18:20 27.05.2017.

Medalje su AORIST.

ČI
čikaga
18:19 27.05.2017.

Mislim da se dedek ne će dugo održati s ovim igračima.Najvažnije je imati dobre španere a sve ostalo je rutina.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije