Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REAKCIJE Nakon remija u Karslruheu trener nije blještao od zadovoljstva

Červar: Lazarov se malo opustio

14.11.2008.
u 11:46

Odluku o pobjedniku u karlsruškoj Europashlli donio je Bielecki sa zviždukom suca. Löwen nije pobijedio, ali i s bodom su zadovoljni, budući da su Červarovi izabranici dominirali cijelim susretom, a na kraju "istopili" šest razlike.@linkbox@

- U Zagrebu su Nijemci bili bolji, a ipak smo uspjeli remizirati. No, ovaj put smo mi bili ti koji su bili bolja momčad, ali izgubili smo bod. Posebno sam ljut na Kirila Lazarova koji je mislio da utakmica traje 45 minuta, jer je nakon toga igrao, rekao bih, nedisciplinirano, komentirao je nakon 27:27 Červar.

- Kako ne odustajemo od četvrtfinala Lige prvaka, morat ćemo nekoga pobijediti u gostima. Ipak, i dva boda su dobar ulov, dodao je izbornik.

Lazarov je postigao osam pogodaka, priključili su mu se Duvnjak sa šest te Valčić i Štrlek sa po pet pogodaka.

- Bili smo bolji svih 60 minuta, ali pobijedili smo sami sebe. Koncentracija je pala, a domaćini su imali dužu klupu, kazao je mladi Manuel Štrlek, a prenose službene stranice EHF-a.

Trener domaćina svoju je momčad vodio u kino prije utakmice - gledali su novoga Jamesa Bonda, a "Zrno utjehe" im nakon utakmice nije trebalo.

- Atmosfera je bila sjajna, što nam je pomoglo da se ne predamo do posljednjeg zvžduka. Promašili smo mnogo šansi, no ipak smo došli do boda. Ipak, da smo pobijedili, bilo bi to zasluženo, kazao je trener Nijemaca Wolfgang Schwenke, a sličnog je mišljenja i njegov igrač Patrick Groetzki koji također žali zbog propuštene prilike...

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije