Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Justin Hamilton

Centar Miamija: Volio bih igrati za Hrvatsku!

Justin Hamilton
Foto: Reuters/Pixsell
13.01.2015.
u 10:45

Jako dobro razumijem hrvatski jezik. Imam i hrvatsko državljanstvo, kaže bivši igrač Cibone

Justin Hamilton (24), nekadašnji igrač Cibone, a danas centar NBA momčadi Miamija, izjavio je za CroatianSports.com kako bi volio igrati za hrvatsku reprezentaciju.

– Nije bilo službenih razgovora o tome, ali volio bih igrati za Hrvatsku – kaže Hamilton koji ove sezone u prosjeku igra po 14 minuta za Miami (postiže po 3 koša, 2 skoka).

– Šest mjeseci bio sam u Ciboni. S igračima sam se sporazumijevao na engleskom i hrvatskom jeziku. Jako dobro razumijem hrvatski. Imam i hrvatsko državljanstvo, a majka mi je rođena u Zagrebu, kaže te dodaje kako je išao i na utakmice Dinama dok je bio u Zagrebu.

– Tu i tamo pogledam utakmicu neke hrvatske momčadi – zaključuje Hamilton.

>>Iz Cibone poručuju: Hamilton i Kovačević nas neće blokirati

Komentara 1

Avatar cluesblues
cluesblues
14:53 13.01.2015.

bogdanovic, rudez, anderson, hamilton - 4 igraca cibone u nba ( a sukoro stize i saric)…inace ovaj hamilton niije imal neki znacajan ucinak u ciboni, ali igrat u miamiu je velika referenca...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije