Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uoči uzvrata
Povratak na članak

Čemu panika? Dinamove legende uvjerene da se povijest može ponoviti

- Ne treba dramatizirani ni paničariti. Plavi su i u toj prvoj utakmici stvorili dosta prilika, da je Hajrović zabio, da su iskoristili još neku od prilika, danas bismo drukčije pričali - naglasio je Mikić

Komentari 7

DU
Deleted user
09:38 09.08.2019.

Dinamo je i dalje favorit.

VL
WO
Wolfić
09:22 09.08.2019.

Nije istina da bi drugačije pričali. Da smo i pobjedili, upitali bi se s razlogom, zašto Dinamo naglo krene, pa naglo stane. Te na šta takva igra lići?

VL
DU
Deleted user
10:39 09.08.2019.

povijest sa skenderbegom nedavno je vise nego slicna. nadam se da nece biti i ishod.

VL
PT
penzioner_toni
08:48 09.08.2019.

Mi nikad ne možemo lagano proči dalje. Uvijek neka drama. Da je onaj zabio da je ovaj zabio itd..Trebali su riješiti stvar u Zagrebu a ne sada strijepiti. Krajem kolovoza će ionako otići pola momćado i onda opet sve od početka. Kako Dinamo ne može zadržati najvažnije igrače? Gdje su sve te silne milijuni?

VL
BL
Blender
14:16 09.08.2019.

Ako mi Dinamo vrati 150 kuna od prosle utakmice, mozda bi jos jednom otisao na utakmicu. Ljudi sa tribina su skandirali i vikali ali ni to nije pomoglo lijenim igracima i gluhome treneru! Hajrovic bi zasigurno trebao netko dobro nategnuti za uha, taj uobrazeni ljigavac nije zasluzio biti u Dinamu!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.