Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠKOTSKI DERBI

Celtic do kraja sezone može izgubiti svih 13 utakmica i ostat će u ligi!

Celtic - Rangers
Foto: Reuters/PIXSELL
31.12.2016.
u 00:30

– Pritisak ne osjećamo. Veselimo se. I to je to – kaže Rodgers.

Derbija na Otoku koliko želite, Old firm se na Silvestrovo igra od 13.15.

Brendan Rodgers, bivši trener Liverpoola, nije se proslavio na Anfieldu, ali u Škotskoj ga itekako ide. I prije kraja godine on je svojem klubu osigurao ostanak u ligi! Naime, sakupili su toliko bodova, da ni teoretski više ne mogu ispasti! Štoviše, prva su momčad u Europi u profesionalnim ligama koja je osigurala ostanak već u prosincu. Jer, teorija kaže da izgube i sve susrete do kraja, a njih je 13 neće čak doći ni u situaciju da dođu na mjesto koje bi ih vodilo u razigravanje. No, to je teorija, a u praksi će se boriti za titulu prvaka. Obraniti je. U 19 utakmica samo su jednu imali remi. Od maksimalnih 57 bodova, imaju – 55. Štoviše, za poraz ne znaju 23 susreta zaredom.

– Pritisak ne osjećamo. Veselimo se. I to je to – kaže Rodgers.

Za kraj, očekuje ih gostovanje kod Nike Kranjčara i Rangersa, koji je zbog ozljede i dalje izvan stroja. Pitanje je kad će se vratiti na teren... Dakle, derbi i na Ibroxu, no u ovom trenutku dva su vječna rivala na suprotnim stranama, ali financijski. Rangersi ne mogu parirati zelenima. Nisu u istoj financijskoj ligi. Uostalom, i kladionice su, iako su Rangersi domaćini, procijenile da nemaju mnogo šanse. Koeficijent je tek – 5.0 na pobjedu Rangersa

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije