Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVLADALE FRANCUSKU

Čehinje treći put zaredom osvojila Fed Cup

Fed Cup
Foto: Reuters
1/8
14.11.2016.
u 00:30

Pobjednički treći bod Češkoj su osigurale Karolina Pliškova i Barbora Strycova koje su u odlučujućoj igri parova sa 7-5, 7-5 nadigrale Caroline Garciju i Kristinu Mladenović.

Češka ženska teniska reprezentacija osvojila je Fed Cup treći je put zaredom, a peti put u posljednjih šest godina svladavši u finalu u Strasbourgu domaćina Francusku sa 3-2.

Pobjednički treći bod Češkoj su osigurale Karolina Pliškova i Barbora Strycova koje su u odlučujućoj igri parova sa 7-5, 7-5 nadigrale Caroline Garciju i Kristinu Mladenović.

Inače, Francuska je u nedjelju povela sa 2-1 zahvaljujući Garciji koja je u prvom susretu dana svladala Pliškovu sa 6-3, 3-6, 6-3. No, potom je Strycova bila bolja od Alize Cornet sa 6-2, 7-6 (4) i poravnala je na 2-2, pa je o konačnom pobjedniku odlučivao susret parova.

Čehinje su bile pobjednice Fed Cupa i 2011., 2012., 2014., te 2015

Francuska je ostala na dva naslova osvojena 1997. i 2003. godine.

>> Đoković izgubio prvi set pa pregazio Thiema

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije