Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEPOPULARNA MJERA

Cedevitaši kažnjeni sa 50 posto od plaće

Cedevita
Sanjin Strukić/Pixsell
18.04.2012.
u 22:01

U klubu kažu da igračima ne zamjeraju izgubljene utakmice, ali im zamjeraju nemotiviran pristup

Zbog loših igara u posljednje vrijeme, košarkaši Cedevite kažnjeni su sa 50 posto od mjesečnih primanja. Dogodilo se to prije utakmice sa Svjetlosti Brodom, u predvečerje velikog derbija sa Cibonom (petak u 19 u Draženovu domu) za koji su ih čelnici kluba odlučili razbuditi. U klubu kažu da igračima ne zamjeraju izgubljene utakmice, ali im zamjeraju nemotiviran pristup nekim utakmicama. Nepopularan je to potez koji bi trebao rezultirati buđenjem naše, po imenima, najjače momčadi za koju bi neosvajanje naslova prvaka bio neuspjeh.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije