Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pripreme za Euroligu

Cedevita želi dovesti Marka Tomasa i Marka Popovića

\'06.08.2011., Arena Stozice, Ljubljana - U Stozicama se odrzava prvo izdanje prijateljskog kosarkaskog turnira pod nazivom Addeco pokal EX-YU 2011. na kojem nastupaju svih sest bivsih jugoslavenskih
Sanjin Strukic/PIXSELL
11.04.2012.
u 22:09

KK Cedevita već slaže momčad za Euroligu te se raspituje najprije za domaće igrače

Cedevitaši su navodno bacili oko na Cibonina centra Sutona i Zagrebova krilnog centra Markotu, no najveće pojačanje mogao bi biti Marko Tomas.

On se u Fenerbahçeu borio s ozljedama i dobro bi mu došla još jedna sezona igračkog i statističkog oporavka kao ona u Ciboni. Cedevitaši bi htjeli i Marka Popovića, braniča Žalgirisa.

Ključne riječi

Komentara 1

JO
jolly
10:02 12.04.2012.

Može Cedevita dovesti 5 NBA igrača, ali dok je Zula trener u Europi će prolaziti kao ove sezone.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije